• +38 (097) 94-20-664
  • +38 (097) 94-20-664

Неймовірні гель-лаки, що роблять кожен манікюр шедевром

Технологія нанесення сучасних покриттів на нігті не така вже складна. У багатьох модниць вже є власна ультрафіолетова лампа та інше приладдя, завдяки чому вони роблять манікюр вдома. Єдине, що важко зробити самостійно — це реалізувати хитромудрий дизайн на робочій руці. Тому для домашнього манікюру найчастіше обирають однобарвні ідеї. Але якщо купити гель-лак з незвичайними ефектами, навіть такі простецькі у виконанні ходи виглядатимуть приголомшливо. Найбільш цікавий в цьому плані гель-лак “котяче око”. Що це за ефект:

  • У склад кольорової основи вносяться металеві блискітки, що реагують на магнітне поле.
  • Під впливом магніту вони підіймаються на поверхню покриття. Там, де вплив магніту був невеликий, металеві частки залишаються внизу, тобто непомітними.
  • Використовуючи приладдя з різною формою магнітного наконечника, можна створювати незвичайні візерунки. Завдяки градієнтному ареолу і зоряному сяйву вони мають майже космічний вид.
  • Варіюючи розмір та склад металевого вкраплення, виробники гель-лаків створюють казкові зразки. Вони нагадують паморозь, об’ємні спалахи, глазуровані східні солодощі, райдужне гало.

Вам не потрібно нічого вигадувати. Вподобайте гель-лак під свій образ та сяйте.

Де купити гель-лак гарної якості за нормальну ціну?

Чудовий вибір пропонує інтернет-магазин “RichHills”. Переходьте за посиланням до каталогу та обирайте свій стиль. Всі гель-лаки вже знаходяться на складі, тому на виконання замовлення магазину знадобиться мінімум часу.